2009-07-06

Paid-to-click, mm, pengar på internet

Hittade en rolig grej för en tid sen. Paid-To-Click, ett sätt att tjäna lite pengar när man ändå är ute och surfar.
Det gäller att bara klicka på länkar till reklam-annonser som visas ca 30 sek,och man får betalt för varje sådan, 0,1 cent. Inte mycket men i längden blir det dollar ( och man behöver inte sitta och lusläsa annonserna)
Jag har hållt på ett tag, kom upp i 10 dollar och begärde en utbetalningtill mitt Alertpay-konto(lätt att skaffa) till slut kom det
Nu har jag klickat yttligare ett tag och mitt konto är nu uppe i 106 dollar, begärde en utbetalning på 95 dollar

Som sagt, inga konstigheter, det är något man kan göra medans man ändå sitter ute på nätet.
Vill man tjäna mer och mer pengar kan man investera de man tjänat på att köpa "referalls", man får då även betalt för det dom man har under sig klickar, men inget måste.

Det finns flera sådana här typer av "PTC" sidor som jag provat, men den här sidan är pålitlig, har funnits länge och den enda som jag fått betalt av. Supporten är snabb och forum finns för ev frågor etc. Varför inte registrera ett konto och prova??

Registrera gratis ett konto här.


Uppdatering 10/10 `09

Har även de senaste månaderna provat GPR, Get Paid To Read.
Det går ut på att man får mail som innehåller länk som man klickar på och "läser".
Fungerar precis som Paid-To-Click bara att det kommer på mailen.. mailen är värda allt mellan 5 - 100 dollar/euro och efter ett tag kan man begära en del av summan man tjänat ihop. Det fungerar lite olika på de massa sajter som finns, men har provat några stycken.. får se om det ger något. Sama sak här, det gårfortoch man kan göra detmedans man ändå surfar...

massiveptr.com richestmails.net

Uppdatering 12/12 ´09

En sida jag hållit på med ett tag heter Subvert&Profit, där jag fått utbelningar tre gånger (10 dollar vardera gång)
och utan kostnad alls..Det går ut på att man röstar på olika artiklar, videoklipp, bloggar etc etc. Enkelt sagt att man röstar på någon annans verk och får betalt för det. Exempelvis så har du ett konto på youtube.. någon har anlitat sidan för att köpa röster för klippet de lagt upp,du lägger till klippet som "favorit", verifierar med hjälp av en toolbar och pang, du har hämtat hem några spänn..


Det är lite klurigt i början, du får installera en toolbar som hjälper hålla koll på när du får uppdrag etc.. samt gäller det att registrera dig på många sajter som ex; Digg, stumbleupon, youtube etc.. dessa sidor är de sidor där du kan rösta på olika klipp etc. Börja med att signa upp dig på Subvert&Profit och lär dig kika runt och förstå sidan.. Du börjar med att fylla i din email adress så får du registrering-sidan på mail strax därefter.. mejla mig gärna om du vill ha hjälp.

Uppdatering 26/1 ´10

Det finns en svensk variant av GPR, alltså betalt för att läsa mail. Registrera dig och få betalt för att ta emot mail med erbjudanden som du klickar på och läser....pang, en liten summa samlas på konto. Sidan är relativt nystartad, men varför inte vara med från början och prova..?
mailpengar.com, registrera här.

3 kommentarer:

Linda sa...

Hur länge har du hållt på? Jag har precis börjat!

Rikard sa...

något år... men sista halvåret så "satsade" jag på att verkligen prova det ordentligt.. klicka varje dag, och se om dte kom några pengar..

Christoffer sa...

va ? du får betalt från bux.to är en av dom äldsta bluff sidor, finns bätrre Ptc sidor på¨nätet,

var bara nyfiken om du verkligen få betalt , väntat i över ett år.

Admin Tenderclicks